Hej då Vinmec

I torsdags var vår sista dag på praktiken. Detta medförde att vi i onsdagskväll gav oss ut på jakt efter avskedspresenter. Slutresultatet blev två korgar med olika ätbara saker som vi sett att personalen gillar under våra veckor hos dem. Vi köpte även en tavla som vi skrev en liten hälsning på till vår handledare som tack för att han tagit hand om oss under alla dessa veckor. Det kändes lite sorgligt att säga hej då eftersom vi kanske aldrig kommer träffa dessa människor igen. Det var också lite svårt att veta hur vi skulle säga hej då. I Sverige kramas man ju oftast när man skall skiljas åt men här verkar man mer ta i hand så det blev en salig blandning av kramar och handslag. Slutsats: Vi är väldigt glada över att fått chansen att lära känna dessa människor och deras kultur och vi hoppas och tror att dem känner samma sak om oss.

 
Vi kommer att sakna alla dessa fina människor vi mött !
 
 
I  fredags kom min (Marielles) kära sambo och hans bror till Hanoi så sista veckan kommer mestadels bestå av turistande.  Vi har redan hunnit spendera två kvällar i the old quarters som vi av lite olika anledningar inte sett så mycket av tidigare. En tur till Halong Bay är också planerad vilket ska bli skoj. 
 
 
I går besökte vi Vietnams militärhistoriska museum som ligger precis där vi bor :)
På kvällen åt vi middag här, det var jätte mysigt.. man satt på golvet på kuddar
 
Vi hittade en bar där man kunde spela Jenga
 
 
 
Tyvärr sitter vi med bara en dator igen då dem tydligen turas om att ge upp, detta försvårar såklart vårat pluggande. Det kommer därför troligtvis bli så att vi får försöka färdigställa det mesta när vi kommer hem. Vi har iallafall hunnit skriva en bra bit på resultatet. Sen är det ju bara bakgrunden som skall ändras, metoddelen som skall fyllas på och diskussionsdelen som ska göras det vill säga det mesta återstår. Det som ändå känns bra är att vi har ganska stor koll på hur vi skall skriva så vi är positiva.
 
Dagens moppebild:
 
 
Här är en spök-moppebild också
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sven ohlsson
2015-03-16 @ 15:27:59

Härliga bilder igen jag kommer att sakna denna blogg Det verkar som om sista veckan har startat bra hoppas att resten plus hemresan blir detsamma Ha det nu så bra!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

arbetsterapeutstudenterivietnam.blogg.se

Vi är två arbetsterapeutstudenter från Luleå Tekniska Universitet som ska resa till Vietnam för att samla data till vårat examensarbete.

RSS 2.0